Beschermd wonen

24 uurszorg

Lorem Ipsum biedt 24 uurszorg tot een maximum van 3 cliënten. In deze kleine groep kun jij je optimaal ontwikkelen en thuis voelen. In een kleine groep kom je beter tot je recht en kunnen wij jou optimale persoonlijke zorg bieden.

Wij wonen, werken en leven samen als een gezin. We leren van en met elkaar door samen dingen te ondernemen. We koken en eten dagelijks samen, dragen zorg voor het huishouden en praten met elkaar over wat ons bezighoudt of hoe onze dag verlopen is.

We helpen en steunen elkaar. Op deze manier werken we samen aan zelfredzaamheid en vormen we als groep een stevige basis. Je bent een belangrijk onderdeel van de groep en voelt je gewaardeerd en gezien. Binnen deze kleine groep komen jouw sterke en minder sterke eigenschappen tot uiting. Met een positieve benadering kunnen we aan beiden eigenschappen werken. Je leert dat je er mag zijn zoals je bent. Dat de groep je zal waarderen als jij je inzet, en dat jij zo ook anderen accepteert en waardeert.

Lorem Ipsum - 24-uurszorg

Crisisopvang

Je hebt met spoed je woonruimte moeten verlaten. Lorem Ipsum kan je tijdelijk onderdak bieden en deskundige hulp bij het oplossen van je (woon)problemen. Tijdens je verblijf bij Lorem Ipsum woon en leef je samen met anderen. Je neemt deel aan het gezamenlijke en draagt zorg voor de omgeving. We wonen, eten, en leven samen in één huis en hebben oog voor elkaar, elkaars gevoelens en voortgang.

Tijdens je verblijf in de crisisopvang wordt je intensief begeleid en gestimuleerd om zo snel mogelijk weer je eigen verantwoordelijkheid te kunnen dragen. Wij vinden het bij Lorem Ipsum heel belangrijk dat je zelf keuzes maakt en deze voortzet. Dit doen we door een ontwikkelplan te maken en haalbare doelen te stellen.

Wij vinden een zinvolle dagbesteding daarbij heel belangrijk. Samen gaan we opzoek wat voor invulling jij aan je dag kunt geven met dagbesteding, vrijwilligerswerk of onderwijs. Daarbij gaan we uit van jouw talenten, vaardigheden en interesses.